Om du planerar för  badrumsrenovering så är du här på rätt plats som vi på Adams Bathrooms, vi är experter på installation av alla typer av badrum.

Här ger vi dig olika viktiga reformer för ett badrum:

Byt ut badkaret mot en dusch:

Att byta badkar mot duschkar ger badrumsrenovering-malmo.nu komfort och extra utrymme i badrummet. Säkerheten ökas också genom att eliminera åtkomstbarriärer, och särskilt användbara åtgärder för äldre eller barn. 

Duschen kan vara inbyggd eller en prefabricerad kompakt bricka: i båda fallen är det en reform som kan göras på några timmar.

Installera en duschskärm:

Badskärmar är mer estetiska och hygieniska än traditionella duschdraperier eftersom de lätt kan rengöras och ger badrummet ett genomskinligt utseende som ökar visuell amplitud. 

Detta gör dem särskilt rekommenderade vid renovering av små badrum, där en genomskinlig skärm är en bra allierad. 

Måla badrumsplattor:

Att måla badrumsplattor är ett enkelt och billigt alternativ till helkaklade badrumsväggplattor. Med användning av specifika glasyrer för att måla kakel erhålls optimala resultat på kort tid. 

Byt badrumsmöbler:

Reformering eller  badrumsinstallation , förutom att förbättra kvaliteten på ytbehandlingarna och anläggningarnas tillstånd, består av att förbättra estetiken. 

Att byta badrumsmöbler är en av de aktuella trenderna för att förnya stilen och inredningen. Upphängda toaletter och funktionella möbler är oftast bland de mest efterfrågade. Det genomsnittliga priset för att inreda ett badrum på cirka 5 m² är cirka 2 000 dollar, alltid beroende på kvaliteten på materialen.