I den stora listan med “Staying Healthy” har du anmält dig till ett träningsläger. Det är lysande. Före allt annat, ta ett djupt andetag och klappa för dig själv. Du förtjänar det. Unna dig en glass också om du måste. När alla godsaker är sorterade tar du dig tillbaka till listan och köp av träningskläder bör helst stå på tur.

Det är viktigt att komma ihåg att även om träningskläder tjänar huvudsyftet att minska risken för skador, öka flexibiliteten och göra träningen mer bekväm, tjänar de också ett onämnt syfte att få dig att se bra ut för ditt träningsprogram och därmed motivera dig ytterligare.

Nedan listas några saker du helst bör hålla utkik efter innan och när du köper träningskläder.

Skynda dig inte

Shoppingreglerna ändras inte eftersom CBD Sverige kläderna är mindre tilltalande än ditt dagliga slitage.

Tvärtom, om du tar dig tid när du handlar träningskläder kommer du att bli förvånad över de kläder du kan köpa som kan dras ut som sexiga, snygga och till och med billiga, om du letar på rätt ställen.

Börja med att shoppa i din lokala Rip Curl-butik eller Billabong-outlet. Kom ihåg att lämna plånboken hemma. Detta skulle ge dig en uppfattning om hur mycket du skulle behöva avsätta från ditt bidrag för shopping.

Planera sedan din shopping. Detta är överdrivet ja, men predikanten brukar inte praktisera det. Ange hur många dagar du tränar och hur många timmar om dagen. I listan, inkludera även de periodiska väder- och säsongsförändringarna och slutligen det belopp du är villig att spendera. Även om det är frestande att vara sparsam, tänk på det praktiska när det gäller prissättning och så vidare. Dina tidigare rundor av fönstershopping skulle komma att användas vid denna tidpunkt.

Vad mer är, om anmälan till träningslägret är ditt första försök att hålla sig frisk, köp då lämpliga kläder. Känn din träningsrutin, oavsett om det är att simma, jogga, pilates och välja dina kläder med omtanke.

Men om du är en frekvent beskyddare av gymmet eller om du rullar ut din yogamatta oftare än du sätter dig vid soffan för ett avsnitt av Neighbours, så rekommenderas du starkt att överväga att köpa träningskläder.

Shoppingupplevelsen

När du handlar för första gången kommer du att bli glad – eller kanske inte – över utbudet av kläder som står uppställda för dig. Se till att du besöker provrummet några gånger innan du hittar till kassan. Det är inte tillrådligt att du håller dig till din vanliga storlek, eftersom den tenderar att variera för träningskläder i synnerhet. Observera färgen och sömmen: välj mörkare färger för att dölja en utbuktning av fett och välj en känga för att balansera dina kurviga höfter.

Bekvämlighet

Komfort är kanske en av de viktigaste faktorerna att tänka på när du köper träningskläder. Det är viktigt att du är bekväm i de kläder du köper och så småningom kommer att bära. Om butiken tillåter det, prova det eftersom storleken på träningskläder ibland kan skilja sig från vanliga klädstorlekar.